Registrovat    Přihlásit se    Fórum    Hledat    FAQ

Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ] 

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: mio 360 - aktualizace po roce a půl
 Odeslat Napsal: 20 led 2010 21:58 
Začátečník
Začátečník

Dobrý den, rád bych měkoho laskavého poprosil o srnutí možností a postupu aktualizace. Mio 360 mám cca rok a půl, slouží k plné spokojenosti, nicméně přece jen bych rád aktuální mapy a možná i firmware (i když vše funguje jak má). Tady na fóru se to hemží různými buildy staženými z Rapidu, mapami z Ruska a podobně. O to vážně zájem nemám. Zajímal by mě korektní licenční postup - tedy, zda a co nabízí přímo MIO - to se mi nějak najít nedaří. Díky moc.
     Předmět příspěvku: Re: mio 360 - aktualizace po roce a půl
     Odeslat Napsal: 20 led 2010 22:49 
    Zkušený uživatel
    Zkušený uživatel

Zdravím
    Přečti si něco tady a uvidíš,jestli si polepšíš.viewtopic.php?f=129&t=4058

MioMoov 330U,Unlock/SHELL, MioMap 2008,Build 2.5.6301133,iGO 8.3.4.142975,Navigon 7.4.2.(build-802)TT7,Sygic,Ndrive,MioMap3.3,IGO Primo 1.1 8.5.11.154123 Nokia 5800 XpressMusic 8GB,OVI MAPS 3.04,Sygic 8.14,nDrive 8.06

Odeslat Napsal: 21 led 2010 13:34 
      Mírně pokročilý
      Mírně pokročilý

DadB píše:
      Dobrý den, rád bych měkoho laskavého poprosil o srnutí možností a postupu aktualizace. Mio 360 mám cca rok a půl, slouží k plné spokojenosti, nicméně přece jen bych rád aktuální mapy a možná i firmware (i když vše funguje jak má). Tady na fóru se to hemží různými buildy staženými z Rapidu, mapami z Ruska a podobně. O to vážně zájem nemám. Zajímal by mě korektní licenční postup - tedy, zda a co nabízí přímo MIO - to se mi nějak najít nedaří. Díky moc.

No já bych se divil,kdyby jsi byl spokojený.Ale mám 360 od tý doby co je na krámu.Ze začátku po městě ok,ale jak jsem vyjel Praha.....hrůza.A co týče aktualizace klidně si to můžeš stáhnout od rusáků.Navigace mě jde bez problémů,vůbec se nemusíš bát že ti něco nepůjde.Když budeš postupovat dle pokynů tak není problém.Nevím jak ze změnily mapy 08 na 09 protože moc teď nejezdím,ale aspoň mám pocit že 09 tam jsou dle názvu.A spokojenost? Byl jsem v Černý Hoře,Italie a nesmysli co se týče hlášek otoč se do opačnýho směru-když máš jet furt rovně nebo odboč do prava když tam žádná silnice není! A když seš ve státech jako Itálie.... tak sakra ti bude horko když mapy od Mio jsou hrůza.Ta navigace za to nemůže ta je si myslím solidní,ale ty mapy!Uvidím v létě jedu do Černý Hory a dám vědět,ale už teď třeba přesnost před barák dle čísla popisného 500-600 m od baráku nebo až někde za něj ti to řekne jste v cílové destinaci-tak nevím jestli spokojenost.Já jsem za ní dával 6450kč.A to tenkrát byli recenze Mio špička....... :cry:A klidně mě můžeš zavolat na skype a řeknu ti co a jak soulfly_123
         Odeslat Napsal: 21 led 2010 20:09 
        Profi uživatel
        Profi uživatel

Uplne souhlasim - Mio je velice kvalitni hardware a ma opravdu dobre mapy (treba prave balkanske staty ktere ma od lokalnich poskytovatelu ne od TA a NT ktere maji pouze hlavni dalnice) ale...ALE... NEUMI TO NAVIGOVAT :-) Takze bez iGo nikam! :-)

Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ]