|
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 7 ]
| Autor |
Zpráva |
Administrátor
|
Předmět příspěvku: Internetový obchod pro produkty MIO Napsal: 27 zář 2006 07:47 |
|
| Site Admin |
 |
 |
|
Náš nový internetový obchod pro produkty MIO a pro příslušenství navigačních přístrojů najdete zde.
|
|
__________________________________ Administrátor fóra mio4u.cz 
|
|
 |
|
 |
ice
|
Předmět příspěvku: Re: Internetový obchod pro produkty MIO Napsal: 23 lis 2006 12:58 |
|
| Začátečník |
 |
|
Náš nový internetový obchod pro produkty MIO a pro příslušenství navigačních přístrojů najdete zde.
Prohlížel jsem internetový obchod - ceny solidní - jen jedna věc mne zarazila - při registraci je dána možnost Osobní odběr, buď neumím hledat, nebo tam opravdu není sídlo kamenného obchodu, popřípadě místa odběru. Pokud se pletu - omlouvám se, klidně mne můžete upozornít že neumím hledat.
|
|
|
|
 |
|
 |
Moderátor PP
|
Předmět příspěvku: Napsal: 23 lis 2006 18:57 |
|
| Site Admin |
 |
 |
|
|
Dobrý večer
Adresa odběrného místa by se měla objevit po ukončení objednávky. Poprosíme spravce shopu aby toto zkontroloval.
Děkujeme za upozornění.
|
|
__________________________________ Produktová podpora fóra mio4u.cz
Neposílejte prosím moderátorům soukromé zprávy s technickými dotazy. Neuspíšíte tím řešení vašich potíží, spíše naopak!
|
|
 |
|
 |
Crossbiker
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 čer 2007 17:50 |
|
| Mírně pokročilý |
 |
|
|
a ten internet obchod je aj pre Slovensko? konkrétne by som chcel ten držiak na bicykel pre mio C 250
|
|
|
|
 |
|
 |
Moderátor PP
|
Předmět příspěvku: Napsal: 09 srp 2007 17:37 |
|
| Site Admin |
 |
 |
|
|
Ano, je možné objednávat i ze Slovenska.
|
|
Neposílejte prosím moderátorům soukromé zprávy s technickými dotazy. Neuspíšíte tím řešení vašich potíží, spíše naopak!
|
|
 |
|
 |
Pluťas
|
Předmět příspěvku: Re: Internetový obchod pro produkty MIO Napsal: 10 zář 2009 13:51 |
|
| Začátečník |
 |
|
|
Marně jsem hledal možnost přes e-obchod pořídit SD kartu s aktualizací map o které se píše v uzamčeném fóru "Oznámení, tiskové zprávy MIO" Jde mi o to, že nejsem schopen provést nákup v eurech prostřednictvím karty. Potřebuji to řešit přímým nákupem v Kč, nebo platnou formou dobírky. Existuje, prosím, taková cesta?
|
|
|
|
 |
|
 |
Moderátor PP
|
Předmět příspěvku: Re: Internetový obchod pro produkty MIO Napsal: 11 zář 2009 20:14 |
|
| Site Admin |
 |
 |
|
|
Dobry den,
onu SD kartu lze pouze zakoupit primo u vyrobce MIO na jejich strankach.
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 7 ]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
| |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
|
 |